1. >Opskrifter
  2. >Rødbedesalat med quinoa, bønner, majs og feta

Rødbedesalat med quinoa, bønner, majs og feta

Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle quinoa

1 dåse Bonduelle sorte bønner

1 dåse Bonduelle majs

400 g rødbeder, små

2 spsk. olivenolie

2 spsk. æbleeddike

200 g sortkål/grønkål

¼ bundt dild

¼ bundt purløg

¼ bundt bredbladet-persille

100 g fetaost

Salt

Sort peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle quinoa

1 dåse Bonduelle sorte bønner

1 dåse Bonduelle majs

400 g rødbeder, små

2 spsk. olivenolie

2 spsk. æbleeddike

200 g sortkål/grønkål

¼ bundt dild

¼ bundt purløg

¼ bundt bredbladet-persille

100 g fetaost

Salt

Sort peber
    Tilbered denne opskrift med:
  • Quinoa - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Vask rødbederne og kog dem møre med skræl på.
  2. Trin 2
    Smut skrællen af under den kolde hane, mens de stadig er varme, og skær dem i grove både, mens de stadig er varme.
  3. Trin 3
    Vend de varme rødbeder i olie, eddike, salt og peber og lad dem køle af.
  4. Trin 4
    Rødbederne optager bedre marinaden, mens de er varme
  5. Trin 5
    Vask kålene godt og skær dem i mundrette stykker.
  6. Trin 6
    Hak urterne groft og vend det hele sammen til en salat. Drysses med feta i grove tern. Smag til med salt og peber.
  7. Trin 7
    Anrettes i en skål og serveres med brød og citron.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende