1. >Opskrifter
  2. >Spicy pork med majs og kartofler

Spicy pork med majs og kartofler

Medium
4 personer
120 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 kg nakkefilet

1 kg kartofler

2 dåser Bonduelle gourmet majs (drænet vægt 280 g)



Marinade:

1 dl olie

½ dl vand

3 spsk tomatkoncentrat

1 spsk balsamico eddike

2 tsk paprika

1 tsk chiliflager

1 tsk fint salt

Lidt knust peber



Til servering: Creme fraiche og rucolasalat
Ingredienser til 4 personer
1 kg nakkefilet

1 kg kartofler

2 dåser Bonduelle gourmet majs (drænet vægt 280 g)



Marinade:

1 dl olie

½ dl vand

3 spsk tomatkoncentrat

1 spsk balsamico eddike

2 tsk paprika

1 tsk chiliflager

1 tsk fint salt

Lidt knust peber



Til servering: Creme fraiche og rucolasalat
  1. Trin 1
    Sæt ovnen på 225 grader og smør en ildfast form med lidt olie.
  2. Trin 2
    Kom nakkefilet og skrællede kartofler i formen.
  3. Trin 3
    Rør marinaden sammen og fordel over kødet og kartoflerne.
  4. Trin 4
    Læg et stykke bagepapir henover og dæk formen godt med alufolie.
  5. Trin 5
    Sæt i ovnen i cirka 1 ½ time.
  6. Trin 6
    Tag fadet ud og fordel de afdryppede majs henover kartoflerne. Sæt fadet tilbage i ovnen uden papir og alufolie. Steg videre i cirka 20 minutter.
  7. Trin 7
    Server kødet i skiver med kartofler og majs og anret med creme fraiche og rucolasalat.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende