1. >Opskrifter
  2. >Stegt fisk med ingæfer, linser, babyspinat og yoghurt

Stegt fisk med ingæfer, linser, babyspinat og yoghurt

Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g torsk, eller anden hvidfisk

2 spsk. frisk timian

2 gulerødder

1 løg

40 g ingefær

2 spsk. olivenolie



1 dåse Bonduelle linser (225 g drænet vægt)

Salt

Sort peber

50 g babyspinat

2 dl yoghurt naturel
Ingredienser til 4 personer
400 g torsk, eller anden hvidfisk

2 spsk. frisk timian

2 gulerødder

1 løg

40 g ingefær

2 spsk. olivenolie



1 dåse Bonduelle linser (225 g drænet vægt)

Salt

Sort peber

50 g babyspinat

2 dl yoghurt naturel
  1. Trin 1
    Skær gulerødder og løg i små tern og riv ingefæren fint.
  2. Trin 2
    Brun gulrødder, løg og ingefær i olivenolie i en lille gryde i 2 minutter.
  3. Trin 3
    Tilsæt linser og lad det simre i ca. 5 minutter, smag til med salt og peber.
  4. Trin 4
    Skær fisken i 4 stykker, krydr godt med salt og peber, og steg den på en varm pande i ca. 1 minut på hver side.
  5. Trin 5
    Anret fisken sammen med babyspinat, ingefærlinser og yoghurt.
Kan også laves med hvide bønner eller hestebønner.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende