\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Tacos al pastor med ristede chilimajs
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Tacos al pastor med ristede chilimajs
udskriv opskrift
Let
4 personer
10 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g svinemørbrad
Olivenolie
1 tsk. røget paprika
Salt og peber
¼ lille ananas
2 dåser
Bonduelle
Tex Mex chili majs (samlet vægt 330 g)
4 store bløde tortillas
Drys:
En håndfuld feldsalat
En håndfuld mynte og koriander
1 lime
Ingredienser til 4 personer
400 g svinemørbrad
Olivenolie
1 tsk. røget paprika
Salt og peber
¼ lille ananas
2 dåser
Bonduelle
Tex Mex chili majs (samlet vægt 330 g)
4 store bløde tortillas
Drys:
En håndfuld feldsalat
En håndfuld mynte og koriander
1 lime
Trin 1
Skær mørbraden i skiver og svits i olie og krydr med paprika, salt og peber.
Trin 2
Skær ananas i tynde skiver og vend med kødet på panden.
Trin 3
Rist majs med chili på en anden pande i olie.
Trin 4
Fordel majs, kød og ananas på lune tortillas.
Trin 5
Anret med salat og urter.
Top gerne med en skefuld guacamole.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Kyllingefrikadeller med majs
Se opskriften
Burger med grillet kylling og cornslaw
Se opskriften
Kål-wraps med falafel og salsa
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Saltfri majs - 2 x 150 g
Majs - 1 x 150 g
Økologiske majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Majs - 2 mini packs
Majs - 300 g
Økologiske majs - 300 g
Økologisk majs - 4 x 150 g