Kyllingefrikadeller med majs
Let
2 personer
20 min.
Ingredienser
til 2 personer
400 g hakket kyllingekød
1 løg
1 fed hvidløg
et lille bundt persille
1 dåse Bonduelle majs (300 g)
½ dl mælk
100 g hytteost
1 æg
1 dl havregryn
1-2 tsk. salt
olie til stegning
1 løg
1 fed hvidløg
et lille bundt persille
1 dåse Bonduelle majs (300 g)
½ dl mælk
100 g hytteost
1 æg
1 dl havregryn
1-2 tsk. salt
olie til stegning
Ingredienser til 2 personer
400 g hakket kyllingekød
1 løg
1 fed hvidløg
et lille bundt persille
1 dåse Bonduelle majs (300 g)
½ dl mælk
100 g hytteost
1 æg
1 dl havregryn
1-2 tsk. salt
olie til stegning
1 løg
1 fed hvidløg
et lille bundt persille
1 dåse Bonduelle majs (300 g)
½ dl mælk
100 g hytteost
1 æg
1 dl havregryn
1-2 tsk. salt
olie til stegning
- Trin 1Hak løg, hvidløg og persille fint.
- Trin 2Bland det med de resterende ingredienser.
- Trin 3Form små frikadeller og steg dem på en pande i olie.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
- SE OPSKRIFTEN
Tuna melt med majs og rucola
- SE OPSKRIFTEN
Kål-wraps med falafel og salsa
- SE OPSKRIFTEN
Majssalsa
Se også:














.webp)

