- Dampet efter høsten, uden tilsat salt
- Modnet under solen og dejlig sprød
- Giver smag, farve og bid til salater og diverse retter
Den samme Crispy Majs, som du kender os for - men uden tilsat salt.
Helt perfekt hvis du - af hvilken som helst grund - gerne vil spise saltfattigt.
Majsene vokser - ligesom sine slægtninge - under den europæiske sol.
Den bliver høstet på sit højdepunkt. Derefter bliver de dampet for at bevare den søde smag, friske farve og sprøde bid.
Brug de gyldengule majs i både salater og (mexicanske) retter.
Super lækkert!
Nettovægt: 300 g Drænet vægt: 280 g


Ingredienser
næringsindhold
Tilberedning
Se vores opskrifter
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing
Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré
Majsdeller
Hjemmelavede frikadeller er en klassiker...men er du frisk på at give dem et lille tweak? Lav en gammel kending på en helt ny måde med Emma Martinys opskrift på sprøde, vegetariske majsdeller.
Se flere opskrifter