- Dampet efter høsten, uden tilsat salt - Modnet under solen og dejlig sprød - Giver smag, farve og bid til salater og diverse retter
Den samme Crispy Majs, som du kender os for - men uden tilsat salt. Helt perfekt hvis du - af hvilken som helst grund - gerne vil spise saltfattigt.Majsene vokser - ligesom sine slægtninge - under den europæiske sol. Den bliver høstet på sit højdepunkt. Derefter bliver de dampet for at bevare den søde smag, friske farve og sprøde bid.Brug de gyldengule majs i både salater og (mexicanske) retter. Super lækkert!
Nettovægt: 300 g Drænet vægt: 280 g


Ingredienser
næringsindhold
Tilberedning
Se vores opskrifter
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing
Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré
Grov majspuré med kikærter, chipotle chili og krydderurter
Se flere opskrifter