- Dampet efter høsten, uden tilsat salt

- Modnet under solen og dejlig sprød

- Giver smag, farve og bid til salater og diverse retter

Den samme Crispy Majs, som du kender os for - men uden tilsat salt.

Helt perfekt hvis du - af hvilken som helst grund - gerne vil spise saltfattigt.

Majsene vokser - ligesom sine slægtninge - under den europæiske sol.

Den bliver høstet på sit højdepunkt. Derefter bliver de dampet for at bevare den søde smag, friske farve og sprøde bid.

Brug de gyldengule majs i både salater og (mexicanske) retter.

Super lækkert!

Nettovægt: 300 g Drænet vægt: 280 g
pictogramme
pictogramme

Se vores opskrifter

Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
  • Stegte gnocchi med grønkål, majs og oliven

    Stegte gnocchi med grønkål, majs og oliven

    SE OPSKRIFTEN
  • Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

    Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

    SE OPSKRIFTEN
  • Börek med crispy majs, ramsløg og cremet feta

    Börek med crispy majs, ramsløg og cremet feta

    SE OPSKRIFTEN