- Dampet efter høsten, uden tilsat salt - Modnet under solen og dejlig sprød - Giver smag, farve og bid til salater og diverse retter

Den samme Crispy Majs, som du kender os for - men uden tilsat salt. Helt perfekt hvis du - af hvilken som helst grund - gerne vil spise saltfattigt.Majsene vokser - ligesom sine slægtninge - under den europæiske sol. Den bliver høstet på sit højdepunkt. Derefter bliver de dampet for at bevare den søde smag, friske farve og sprøde bid.Brug de gyldengule majs i både salater og (mexicanske) retter. Super lækkert!

Nettovægt: 300 g Drænet vægt: 280 g
pictogramme
pictogramme

Ingredienser

Søde majskerner, vand.

Kilde til vitamin B9

næringsindhold

per 100g
Energi (kJ) 335 kJ
Energi (kcal) 80 kcal
Fedt (g) 1,9 g
- heraf mættede fedtsyrer (g) 0,4 g
Kulhydrat (g) 11 g
- heraf sukkerarter (g) 6,3 g
Kostfibre (g) 3,3 g
Protein (g) 3,1 g
Salt (g) 0,01 g
B9-vitamin (µg) 58,2 µg

Tilberedning

Bonduelle majs bruges i salaten, suppen, taco’en - eller blot som nemt tilbehør

Se vores opskrifter

Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
  • Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

    Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

  • Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré

    Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré

  • Grov majspuré med kikærter, chipotle chili og krydderurter

    Grov majspuré med kikærter, chipotle chili og krydderurter

Se flere opskrifter