- Dampet efter høsten, uden tilsat salt

- Modnet under solen og dejlig sprød

- Giver smag, farve og bid til salater og diverse retter

Den samme Crispy Majs, som du kender os for - men uden tilsat salt.

Helt perfekt hvis du - af hvilken som helst grund - gerne vil spise saltfattigt.

Majsene vokser - ligesom sine slægtninge - under den europæiske sol.

Den bliver høstet på sit højdepunkt. Derefter bliver de dampet for at bevare den søde smag, friske farve og sprøde bid.

Brug de gyldengule majs i både salater og (mexicanske) retter.

Super lækkert!

Nettovægt: 300 g Drænet vægt: 280 g
pictogramme
pictogramme

Ingredienser

Søde majskerner, vand.

Kilde til vitamin B9

næringsindhold

per 100g
Energi (kJ) 335 kJ
Energi (kcal) 80 kcal
Fedt (g) 1,9 g
- heraf mættede fedtsyrer (g) 0,4 g
Kulhydrat (g) 11 g
- heraf sukkerarter (g) 6,3 g
Kostfibre (g) 3,3 g
Protein (g) 3,1 g
Salt (g) 0,01 g
B9-vitamin (µg) 58,2 µg

Tilberedning

Bonduelle majs bruges i salaten, suppen, taco’en - eller blot som nemt tilbehør

Se vores opskrifter

Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
  • Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

    Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

  • Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré

    Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré

  • Majsdeller

    Majsdeller

    Hjemmelavede frikadeller er en klassiker...men er du frisk på at give dem et lille tweak? Lav en gammel kending på en helt ny måde med Emma Martinys opskrift på sprøde, vegetariske majsdeller.

Se flere opskrifter