- Dampet for et crrrrrispy bid
- Fri for rester af sprøjtemidler
- Naturligt sød smag. Lækker i salater og diverse retter
En guldmedalje til Bonduelle’s gyldengule majskorn. Vores Crispy Majs er testet bedst i smag* og er en fast del af de danske køkkenskabe - og med god grund. Vores majs vokser under den europæiske sol og bliver høstet præcis, når de smager allerbedst. Derefter damper vi majsene for at bevare den søde smag, den friske gule farve og det sprøde bid. Og endnu bedre - i Bonduelle Crispy Majs finder du ingen rester af sprøjtemidler. Det er altså det bedste valg - både for dig og for planeten. Tip! Majs er skønne i salater. Men også helt uundværlig i mexicanske retter, hvor de giver både smag og farve.
Ingredienser
næringsindhold
Se vores opskrifter
Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing
Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré
Majsdeller
Hjemmelavede frikadeller er en klassiker...men er du frisk på at give dem et lille tweak? Lav en gammel kending på en helt ny måde med Emma Martinys opskrift på sprøde, vegetariske majsdeller.