1. >Siden 1853
  2. >Bonduelle: en 167 år gammel koncern

Siden 1853

Vi er en fransk familieejet virksomhed med 11.000 ansatte og med rødder helt tilbage til 1853. Så vi ved en del om, hvordan man høster og pakker grøntsager, så de bevarer alt det gode.

Hvad gør Bonduelle for at bevare planeten?

Hos Bonduelle tror vi på at grøntsager skal være en vigtig del af den fremtidige kost. Derfor er det vigtigt for os at gøre en indsats for at beskytte miljøet og bevare planeten. Vi fremmer alternativ transport som båd eller tog, der udsender mindre CO2 end lastbiler. Vi har fokus på madspild, hvorfor størstedelen af vores sortiment sælges i små dåser, således mener vi, at imødekomme både de mindre husstandes behov, samt mindske mængden af det der smides ud. Vores tilgang strækker sig endda til emballagen. Husk at smide de tomme konserves-dåser i metal-sorteringen, så at materialet kan genanvendes igen og igen!

Bonduelle koncernen

Siden 1853 har vi dedikeret os sammen med vores landmænd til nytænkning indenfor vores område. I dag er vi stolte af at kunne dyrke vores klar-til-brug plantebaserede produkter på 128.000 hektar, og af at kunne tilbyde dem i 100 lande verden rundt. Udover Bonduelle, inkluderer koncernen de følgende mærker: Cassegrain, Globus, Del Monte, Ready Pac Foods, Arctic Gardens.

Lær mere omkring os og vores mission i videoen: 

Følg os
En Let Salat Med Hindbær, Gedeost Og Quinoa Er Perfekt Til Frokost Eller Som Tilbehør Til ...
2