1. >Siden 1853
  2. >Prioritering af nulaffald

Ifølge Verdensbanken vil mængden af affald i verden stige med 70 % inden 2050. Derfor er nulspild og indførelse af nye vaner afgørende. Heldigvis udvikler adfærden sig i lyset af klimakrisen. Sortering, genbrug og kompostering er det, der former vores fremtidige hverdag. Men det er ikke let for alle at handle.
 
Derfor implementerer Bonduelle mange initiativer for at gøre det nemmere at indføre et nyt, mere ansvarligt forbrug, hvilket i sidste ende vil skabe et mere bevidst forbrug – helt ind i dine køkkenskabe. Når det kommer til effektiv genanvendelse, starter alt med fødevareemballage!

Genanvendelse: i det uendelige og videre!

Vi har fødevareemballage, der er fremstillet til genanvendelse, hvilket er mere respektfuldt for vores planet, så vi bedre kan kontrollere vores miljøpåvirkning. Alle vores dåser og bøtter er genanvendelige i et uendeligt antal cyklusser. Vores mål for 2025 er derfor, at 100 % af vores emballage skal være 100 % genanvendelig eller genbrugelig, herunder det, der i øjeblikket er lavet af plast.

Mindre plastik for en sundere planet

Når det kommer til plastik, søger og anvender vi hele tiden nye løsninger. Vi arbejder på vores emballages miljøvenlige design, vægtoptimering og maksimal integration af genbrugsmaterialer eller materialer fra miljøvenlige kilder for at reducere brugen af fossile materialer.

Læs vores artikel om ny emballage til majs i 3-pack

Din tur!

Forbrugerne har også en rolle i nulaffaldskæden. Korrekt sorteret emballage giver mulighed for genbrug af affaldet i råmaterialer. Vi skaber dermed cirkularitet fra producenter og forbrugere såvel som fabrikker.
 
En anden måde at opbevare en åben dåse eller bøtte på derhjemme? Brug Bee wrap! En naturlig måde at opbevare mad på uden at bruge flere meter plastfolie. Bonus: Bee wrap kan være meget dekorativt. En sjov ting at gøre med børnene i køkkenet!