1. >Siden 1853
  2. >Ingen pesticidrester

Hos Bonduelle har vi altid påskønnet jorden, da det er vores ”primære værktøj”. I mere end 160 år har vi fokuseret på at udvikle landbrugsløsninger, der skåner vand, jord og luft.

Efter mange år er vi stolte af at kunne se resultatet af vores indsats. Fremover kan vi nemlig tilbyde majs, der er helt uden pesticidrester. Dette har været muligt takket være et langt samarbejde med landmænd, et engageret agronomisk team, tekniske fremskridt og omfattende eksterne laboratorieanalyser.

Hvad er et pesticid?

Ordet ”pesticid” er et generisk udtryk for kemikalier, der bruges til at bekæmpe levende organismer, som er skadelige for afgrøder. Disse omfatter ukrudtsmidler, skadedyrsmidler og svampemidler.

Hvad betyder ”ingen pesticidrester” logoet for dig?

”Ingen pesticidrester” certificeringen betyder, at der ingen målbare aktive kemiske pesticidstoffer er i produktet. Dette er en garanti for dig som forbruger. De grøntsager, der bærer på dette logo, har været igennem en række analyser foretaget af uafhængige laboratorier, som garanterer, at spor af pesticidrester ligger under en værdi på 0,01 mg/kg. Dette er i øjeblikket den mindste kvantificérbare værdi for laboratorier.

Hvad er det, der har ændret sig?

Hvad angår smagen, har intet ændret sig! Vores majs beholder nemlig stadig den unikke smag og sprødhed. Vores mål hos Bonduelle er som altid at fokusere på at tilbyde den bedste majs til vores forbrugere.