1. >Siden 1853
  2. >METAL RECYCLES FOREVER

HELTEN BLANDT EMBALLAGER

At konservesdåsen både er ressourcebesparende, bæredygtig og innovativ gør den til en rigtig superstjerne blandt emballager. Den kan genanvendes igen og igen som dåse, men også forarbejdes til helt nye produkter. Dagens dåse kunne blive til morgendagens cykel, skibsskrue i overmorgen eller måske emballage igen. Blikdåsens lange liv fortjener respekt.
 

HVORDAN GENANVENDER MAN DÅSER?

Brug og smid væk? Ja og nej - dåsen skal smides ud det rigtige sted, nemlig til genbrug: Skyl dåsen og læg den tomme dåse i genbrugscontainere til metal. Derefter havner den i sorteringssystemerne, hvor dåsen adskilles fra anden emballage med magneter og presses ind i store metalskrot terninger. Disse forarbejdes tilbage til råstål sammen med flydende råjern på stålfabrikken. Det skaber de næste nye produkter og cyklussen starter forfra. 

ET LOGO TIL EVIGHED

Bæredygtighed er den eneste måde at bevare vores planet på. Derfor skal vi spare på ressourcerne, genbruge materialer i stedet for at forbruge dem - og i det hele taget tænke bæredygtigt. Der er udviklet et logo specielt til metalemballage beregnet til at støtte det projekt. Fra nu af og i fremtiden vil det findes på flere og flere metalemballager og fungere som en guide til en mere bæredygtig verden. Vi er allerede begyndt med vores konservesdåser.
 

VIL DU VIDE MERE OM LOGOET?

Find ud af, hvordan virksomheder bruger logoet "METAL recycles forever", og hvad det betyder for dig som forbruger!

LÆS MERE