1. >Siden 1853
  2. >Vores CSR-forpligtelser


I 2050 vil der være hele 9 mia. mennesker på jorden. 9 mia. kvinder, mænd og børn, der skal ud i verden hver dag, som skal have tøj på kroppen, på arbejde eller i skole, men først og fremmest: Noget at spise. Vi må forberede os på denne fremtid nu ved at sikre en overgang til et forbrugsmønster, der tager større hensyn til vores sundhed og jorden. Hos Bonduelle er vi overbevidste om, at naturen har svaret på fremtiden, så vi har indgået en pagt. Vi kalder den for ”B!” pagten. Det er en konkret forpligtelse over for jorden, mad og mennesker. Rejsen er begyndt - kursen for 2025 er sat. 

JORDEN

I 2025 - vil vi have reduceret vores påvirkning af miljøet, og vores jord vil blive dyrket mere økologisk.

Med vores landbrugspartnere vil vi have udviklet vores bæredygtige landbrugspraksis for at minimere brugen af plante-behandlingsprodukter og mineralgødning. Vores mål: at beskytte biodiversitet og indføre alternativ og bæredygtig landbrugspraksis på hvert eneste dyrkede område.

Planter der er bedre egnet til at producere vedvarende energi, planer for nul-tab af naturressourcer fra jord til bord, genbrug af vand direkte på stedet - I 2025 vil vi have reduceret vores CO2-aftryk markant, og al vores emballage vil være designet til at være genanvendeligt i dets eksisterende form eller genbruges som noget nyt.

MAD

<