1. >Siden 1853
  2. >Vores CSR-forpligtelser


I 2050 vil der være hele 9 mia. mennesker på jorden. 9 mia. kvinder, mænd og børn, der skal ud i verden hver dag, som skal have tøj på kroppen, på arbejde eller i skole, men først og fremmest: Noget at spise. Vi må forberede os på denne fremtid nu ved at sikre en overgang til et forbrugsmønster, der tager større hensyn til vores sundhed og jorden. Hos Bonduelle er vi overbevidste om, at naturen har svaret på fremtiden, så vi har indgået en pagt. Vi kalder den for ”B!” pagten. Det er en konkret forpligtelse over for jorden, mad og mennesker. Rejsen er begyndt - kursen for 2025 er sat. 

JORDEN

I 2025 - vil vi have reduceret vores påvirkning af miljøet, og vores jord vil blive dyrket mere økologisk.

Med vores landbrugspartnere vil vi have udviklet vores bæredygtige landbrugspraksis for at minimere brugen af plante-behandlingsprodukter og mineralgødning. Vores mål: at beskytte biodiversitet og indføre alternativ og bæredygtig landbrugspraksis på hvert eneste dyrkede område.

Planter der er bedre egnet til at producere vedvarende energi, planer for nul-tab af naturressourcer fra jord til bord, genbrug af vand direkte på stedet - I 2025 vil vi have reduceret vores CO2-aftryk markant, og al vores emballage vil være designet til at være genanvendeligt i dets eksisterende form eller genbruges som noget nyt.

MAD

I 2025 - vil vi brødføde mennesker mere og mere bæredygtigt

Grøntsager er fremtidens mad jorden rundt. Vi vil have fortsat deres udvikling gennem sporbarhed, nye opskrifter, større udvalg af økologiske grøntsager, miljøvenlig emballage osv. Vi vil have fulgt den mere end lovende sti med plantebaserede proteiner - de nye stjerner i fødevareindustrien! I 2025 ønsker vi, at 100% af Bonduelle-koncernens mærker skal have en positiv indvirkning i verden, og vi vil fortsætte udviklingen af Louis Bonduelle-fonden for at skabe varige ændringer i vores spiseadfærd.

MENNESKER

I 2025… vil prioriteringen af medarbejdernes og lokalsamfundenes trivsel være styrket.

Vi satser på medarbejderinitiativer, der gør en forskel! Sociale projekter vil være en del af vores dagligdag - fra Montreal til Moskva lægger vi liv og sjæl i det. 100% af Bonduelle-gruppens afdelinger vil være involveret i projekter med deres lokalsamfund. Vores mål er at gøre det muligt for vores medarbejdere at spille en aktiv rolle i Bonduelles transformation uden at glemme det grundlæggende: i 2025 er målet absolut ingen arbejdsulykker.