Linsesalat med spicy kyllingespyd
2 personer
Ingredienser
til 2 personer
5 grønne asparges
1 stor fersken
2 forårsløg
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
50 g napolitana salat
2 spsk. olivenolie
Saften fra ½ citron
½ tsk. havsalt
En lille håndfuld cashewnødder
1 stor fersken
2 forårsløg
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
50 g napolitana salat
2 spsk. olivenolie
Saften fra ½ citron
½ tsk. havsalt
En lille håndfuld cashewnødder
Ingredienser til 2 personer
5 grønne asparges
1 stor fersken
2 forårsløg
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
50 g napolitana salat
2 spsk. olivenolie
Saften fra ½ citron
½ tsk. havsalt
En lille håndfuld cashewnødder
1 stor fersken
2 forårsløg
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
50 g napolitana salat
2 spsk. olivenolie
Saften fra ½ citron
½ tsk. havsalt
En lille håndfuld cashewnødder
- Trin 1Skær enderne af aspargesene og kog dem i ca. 2-3 minutter.
- Trin 2Skær asparges og fersken i små mundrette stykker. Hak forårsløg fint.
- Trin 3Bland grøntsager og linser sammen med salat og vend det hele i en dressing af olivenolie, citron og salt.
- Trin 4Steg cashew nødder et par minutter på en tør pande til de er blevet gyldne.
- Trin 5Drys nødderne på salaten.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
- SE OPSKRIFTEN
Rødkålssalat med majs og Cheddar
Tre farver, tre ingredienser... og det er det. Rødkål, majs og Cheddarost er alt det der skal til til vinterens mest farverige salat.
- SE OPSKRIFTEN
Lynhurtig linsebolognese
- SE OPSKRIFTEN
Bagt feta med kikærter og tomat
Se også:








.webp)






