Linsesalat med spicy kyllingespyd
2 personer
Ingredienser
til 2 personer
5 grønne asparges
1 stor fersken
2 forårsløg
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
50 g napolitana salat
2 spsk. olivenolie
Saften fra ½ citron
½ tsk. havsalt
En lille håndfuld cashewnødder
1 stor fersken
2 forårsløg
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
50 g napolitana salat
2 spsk. olivenolie
Saften fra ½ citron
½ tsk. havsalt
En lille håndfuld cashewnødder
Ingredienser til 2 personer
5 grønne asparges
1 stor fersken
2 forårsløg
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
50 g napolitana salat
2 spsk. olivenolie
Saften fra ½ citron
½ tsk. havsalt
En lille håndfuld cashewnødder
1 stor fersken
2 forårsløg
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
50 g napolitana salat
2 spsk. olivenolie
Saften fra ½ citron
½ tsk. havsalt
En lille håndfuld cashewnødder
- Trin 1Skær enderne af aspargesene og kog dem i ca. 2-3 minutter.
- Trin 2Skær asparges og fersken i små mundrette stykker. Hak forårsløg fint.
- Trin 3Bland grøntsager og linser sammen med salat og vend det hele i en dressing af olivenolie, citron og salt.
- Trin 4Steg cashew nødder et par minutter på en tør pande til de er blevet gyldne.
- Trin 5Drys nødderne på salaten.
Se også: