Pinterest

Majsfrittata med tomatsalat

Medium
2 personer
30 min.
35 min.
Ingredienser
til 2 personer
300 g kogte kartofler

1 løg

1 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

½ tsk. stødt cayennepeber

1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)

4 æg

80 g cremefraiche 38%

25 g friskrevet parmesan

1 lille tsk. havsalt

Peber

Tomatsalat:

2 håndfulde små tomater, evt. blandede farver

½ rødløg

½ rød chili

2 spsk. hakket dild

2 spsk. olivenolie

1 spsk. balsamico

Lidt salt

Lidt sukker
Ingredienser til 2 personer
300 g kogte kartofler

1 løg

1 fed hvidløg

2 spsk. olivenolie

½ tsk. stødt cayennepeber

1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)

4 æg

80 g cremefraiche 38%

25 g friskrevet parmesan

1 lille tsk. havsalt

Peber

Tomatsalat:

2 håndfulde små tomater, evt. blandede farver

½ rødløg

½ rød chili

2 spsk. hakket dild

2 spsk. olivenolie

1 spsk. balsamico

Lidt salt

Lidt sukker
  1. Trin 1
    Pil kartoflerne, og skær dem i tern. Tænd ovnen på 180 grader, og smør et lille firkantet ovnfast fad med olivenolie.
  2. Trin 2
    Hak løg og hvidløg. Sautér løg og hvidløg i en pande med olivenolie i 5 minutter. Tilsæt cayennepeber kartofler og majs, og bland godt. Kom grøntsagerne i fadet.
  3. Trin 3
    Pisk æg, cremefraiche, parmesan, salt og peber sammen. Hæld blandingen over grøntsagerne og vend lidt rundt i fadet. Bag i ca. 35 minutter, og tag frittataen ud af ovnen. Lad frittataen køle af, og skær den ud i portionsfirkanter.
  4. Trin 4
    Skær tomaterne i både, og hak rødløg og chili fint. Vend med dild, olivenolie, balsamico, lidt salt og sukker. Fyld tomatsalaten i en bøtte med tætsluttende låg.
  5. Trin 5
    Pak frittataen ned i en madkasse, og tag den med ud i verden. Spis med tomatsalat til.

Tips:

Frittataen kan spises både lun og kold og egner sig også som frokostret derhjemme.