Majsfrittata med tomatsalat
Medium
2 personer
30 min.
35 min.
Ingredienser
til 2 personer
300 g kogte kartofler
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
½ tsk. stødt cayennepeber
1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)
4 æg
80 g cremefraiche 38%
25 g friskrevet parmesan
1 lille tsk. havsalt
Peber
Tomatsalat:
2 håndfulde små tomater, evt. blandede farver
½ rødløg
½ rød chili
2 spsk. hakket dild
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
Lidt salt
Lidt sukker
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
½ tsk. stødt cayennepeber
1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)
4 æg
80 g cremefraiche 38%
25 g friskrevet parmesan
1 lille tsk. havsalt
Peber
Tomatsalat:
2 håndfulde små tomater, evt. blandede farver
½ rødløg
½ rød chili
2 spsk. hakket dild
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
Lidt salt
Lidt sukker
Ingredienser til 2 personer
300 g kogte kartofler
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
½ tsk. stødt cayennepeber
1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)
4 æg
80 g cremefraiche 38%
25 g friskrevet parmesan
1 lille tsk. havsalt
Peber
Tomatsalat:
2 håndfulde små tomater, evt. blandede farver
½ rødløg
½ rød chili
2 spsk. hakket dild
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
Lidt salt
Lidt sukker
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
½ tsk. stødt cayennepeber
1 dåse Bonduelle Majs (140 g drænet vægt)
4 æg
80 g cremefraiche 38%
25 g friskrevet parmesan
1 lille tsk. havsalt
Peber
Tomatsalat:
2 håndfulde små tomater, evt. blandede farver
½ rødløg
½ rød chili
2 spsk. hakket dild
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
Lidt salt
Lidt sukker
- Trin 1Pil kartoflerne, og skær dem i tern. Tænd ovnen på 180 grader, og smør et lille firkantet ovnfast fad med olivenolie.
- Trin 2Hak løg og hvidløg. Sautér løg og hvidløg i en pande med olivenolie i 5 minutter. Tilsæt cayennepeber kartofler og majs, og bland godt. Kom grøntsagerne i fadet.
- Trin 3Pisk æg, cremefraiche, parmesan, salt og peber sammen. Hæld blandingen over grøntsagerne og vend lidt rundt i fadet. Bag i ca. 35 minutter, og tag frittataen ud af ovnen. Lad frittataen køle af, og skær den ud i portionsfirkanter.
- Trin 4Skær tomaterne i både, og hak rødløg og chili fint. Vend med dild, olivenolie, balsamico, lidt salt og sukker. Fyld tomatsalaten i en bøtte med tætsluttende låg.
- Trin 5Pak frittataen ned i en madkasse, og tag den med ud i verden. Spis med tomatsalat til.
Tips:
Frittataen kan spises både lun og kold og egner sig også som frokostret derhjemme.
Se også: