Majsdeller
Hjemmelavede frikadeller er en klassiker...men er du frisk på at give dem et lille tweak? Lav en gammel kending på en helt ny måde med Emma Martinys opskrift på sprøde, vegetariske majsdeller.
Let
2 personer
30 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
2 forårsløg
50 g cheddar
1 æg
2 spsk. fuldkornshvedemel
1 tsk. bagepulver
Salt
2 spsk. olivenolieolie til stegning
2 forårsløg
50 g cheddar
1 æg
2 spsk. fuldkornshvedemel
1 tsk. bagepulver
Salt
2 spsk. olivenolieolie til stegning
Ingredienser til 2 personer
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
2 forårsløg
50 g cheddar
1 æg
2 spsk. fuldkornshvedemel
1 tsk. bagepulver
Salt
2 spsk. olivenolieolie til stegning
2 forårsløg
50 g cheddar
1 æg
2 spsk. fuldkornshvedemel
1 tsk. bagepulver
Salt
2 spsk. olivenolieolie til stegning
- Trin 1Hæld majs i en sigte, og lad dem afdryppe, imens du samler de resterende ingredienser i en skål.
- Trin 2Snit foråsløg fint, og riv cheddar på den grove side af et rivejern. Kom det i en skålmed æg, mel, bagepulver og salt, og rør rundt.
- Trin 3Tilsæt de afdryppede majs, og bland det hele godt sammen.
- Trin 4Opvarm en pande med olivenolie.
- Trin 5Brug en ske til at placere majsdeller i den ønskede størrelse på panden, og steg dem flot gyldne på begge sider.
Se også: