Bonduelle økologisk majs bruges i salaten, suppen, taco’en - eller blot som nemt tilbehør

- Dampet for et crrrrrispy bid - Fri for rester af sprøjtemidler - Naturligt sød smag. Lækker i salater og diverse retter En guldmedalje til Bonduelle’s gyldengule majskorn. Vores Crispy Majs er testet bedst i smag* og er en fast del af de danske køkkenskabe - og med god grund. Vores majs vokser under den europæiske sol og bliver høstet præcis, når de smager allerbedst. Derefter damper vi majsene for at bevare den søde smag, den friske gule farve og det sprøde bid. Og endnu bedre - i Bonduelle Crispy Majs finder du ingen rester af sprøjtemidler. Det er altså det bedste valg - både for dig og for planeten. Tip! Majs er skønne i salater. Men også helt uundværlig i mexicanske retter, hvor de giver både smag og farve.

Nettovægt: 600 g Drænet vægt: 560 g
pictogramme
pictogramme

Se vores opskrifter

Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
  • Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

    Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

    SE OPSKRIFTEN
  • Stegte gnocchi med grønkål, majs og oliven

    Stegte gnocchi med grønkål, majs og oliven

    SE OPSKRIFTEN
  • Rød linsesuppe med ingefær, appelsin & majstopping

    Rød linsesuppe med ingefær, appelsin & majstopping

    SE OPSKRIFTEN