Røde kidneybønner er en god kilde til kalium og magnesium, har et højt indhold af kostfibre og vegetabilske proteiner. Røde Kidneybønner kan spises direkte i både varme retter og salater og er en sikker ingrediens i mexicansk mad som chili con carne og tacos.

Nettovægt: 310 g Drænet vægt: 250 g
pictogramme

Ingredienser

Iblødlagte røde kidneybønner, vand, salt, fortykningsmiddel: calciumchlorid.

Rig på fibre, Rig på protein

næringsindhold

per 100g
Energi (kJ) 455 kJ
Energi (kcal) 108 kcal
Fedt (g) 0,6 g
- heraf mættede fedtsyrer (g) <0,1 g
Kulhydrat (g) 14 g
- heraf sukkerarter (g) 0,8 g
Kostfibre (g) 8,0 g
Protein (g) 7,7 g
Salt (g) 0,22 g

Tilberedning

Røde kidneybønner er en god kilde til kalium og magnesium, har et højt indhold af kostfibre og vegetabilske proteiner. Røde Kidneybønner kan spises direkte i både varme retter og salater og er en sikker ingrediens i mexicansk mad som chili con carne og tacos.

Se vores opskrifter

Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
  • Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

    Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

  • Tarte flambée med røde kidneybønner og bacon

    Tarte flambée med røde kidneybønner og bacon

  • Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré

    Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré

Se flere opskrifter