1. >Siden 1853
  2. >Vores 6 løfter

De 6 løfter til bæredygtigt landbrug

 

Respekt for jorden og en stor passion for grøntsager er de grundelementer, der har skabt og udviklet vores virksomhed over årene. For at opnå succes med den plantebaserede revolution, arbejder Bonduelle efter 6 løfter baseret på den agroindustrielle ekspertise, der i koncernen er opbygget med en viden og erfaring fra 54 lokaliteter i de mest velegnede områder, hvor der produceres så tæt som muligt på slutkunderne. origine France

1. Vi favoriserer den lokale oprindelse og respekterer årstiderne

Optimeret produktion og respekt for aarstider

Vores grøntsager* dyrkes i passende terroirs i jorden og høstes, når de er modne i højsæsonen. De tilberedes derefter lokalt - og på mindre end 24 timer - for bedst at bevare deres smag, tekstur, vitaminer og mineraler.

I dag dyrkes 80% af vores grøntsager i Frankrig. 100% af dem dyrkes sæsonbestemt og i de bedst egnede regioner. Vi har mere end 30 sorter, som bliver produceret i Frankrig og høstet, når de er modne og bagefter tilbydes friske, på dåse eller som frosne produkter.

Vores sortiment af grønne bønner, ærter, gulerødder og flageolets bønner er af 100% fransk oprindelse.

 

* Med undtagelse af bælgfrugter, korn og underentreprise for andre mærker, hvor vi står for produktion og pakning deres produkter. 

2. Vi reducerer brugen af pesticider

Reduktion af pesticider

Vores Bonduelle-partnerskaber med mere end 2.000 landmænd i hele Europa giver os mulighed for at:

> samarbejde med vores partnere om at anvende alternative agro-økologiske teknikker. Det kan være; mekanisk lugning, installation af plantedæker og insektnet.

> opnå stærk loyalitet fra Bonduelles landbrugspartnere hvor mere end 90% af kontrakterne løbende fornyes. Nogle kontrakter fornyes over flere generationer. 

> teste nyskabende landbrugspraksis i vores tre forsøgs-bedrifter for at opnå vores 2025-mål, som er at sikre, at 100 % af vores dyrkede arealer har mindst to alternative, bæredygtige landbrugsteknikker.

 

Læs mere om vores majs med certificeringen "ingen pesticidrester".

3. Vi beskytter biodiversitet og jord

Beskyttelse af biodiversitet og jord

Vi hjælper vores landbrugspartnere til at dyrke deres marker så naturligt som muligt for at beskytte jorden og sikre biodiversiteten. Vi kender hver af dem personligt og besøger dem regelmæssigt på deres landbrug ca. en gang om ugen eller oftere, når der høstes.

Landbrugspartnerne evalueres løbende for at sikre, at de er i overensstemmelse med den bedste landbrugspraksis, der er beskrevet i vores Agronomic Charter, som er etableret i 1996.

Charteret opfordrer især til:

  • brug af 100% GMO-fri frø
  • afgrøderotationer
  • direkte såsystemer
  • bæredygtig forvaltning af vand (dryp- og vandsensorer)


LEAF-certificerede landmænd

60% af Bonduelles partner-salatproducenter er nu LEAF (Linking Environment And Farming) certificerede. Det vil sige, at landmændene forpligter sig til kun at bruge pesticider og kemisk gødning, hvis det er absolut nødvendigt. De efterlader også en jordstrimmel mellem hække og afgrøder og opretholder naturlige omgivelser rundt om markerne for at fremme biodiversitet. Derudover har de fokus på genanvendelse af affald og reduktion af deres energiforbrug samt besparelse og bevarelse af vandkvaliteten.

Vores mål er, at 100% af vores partner-salatproducenter skal være LEAF-certificerede inden 2025.

origine France

4. Vi reducerer tilsætningsstoffer

Reduktion af tilsaetningsstoffer

Vi sigter efter de kortest mulige ingredienslister og minimerer tilsætningsstoffer i alle vores produkter.

Alle vores produktopskrifter er allerede siden 2014 palmeoliefri, uden mættet fedt, uden glukose og fruktosesirup, fri for kunstige farver, konserveringsmidler og kunstige smagsstoffer i overensstemmelse med vores charter om produktudvikling, der udelukker kontroversielle tilsætningsstoffer.

Vi garanterer også den ernæringsmæssige kvalitet ved løbende at forbedre vores produktopskrifter og reducere salt og sukker, når det er muligt.

5. Vi tilbyder økologiske produkter

Oekologiske alternativer

Vi tilbyder altid flere økologiske produkter i vores sortiment. Derudover garanterer vi afsætningsmuligheder for alle vores økologiske partnere.

Vi opfordrer også landmændene til at konvertere helt til økologisk landbrug ved at tilbyde teknisk rådgivning og gennem ugentlige feltbesøg i overgangsperioden fra konventionelt landbrug til økologisk landbrug. Hvert år drager flere økologiske landmænd fordel af den støtte.

6. Vi udvikler bæredygtig emballage

Baeredygtig emballage

I dag er alle vores dåse- og glasbeholdere allerede genanvendelige i det uendelige. For at nå vores 2025-mål, hvor emballagen skal være 100% klar til genbrug eller genanvendelig, sikrer vi, at alle vores materialer (inklusiv plast) gradvist vil være klar til genanvendelse eller deponering med de allerede etablerede eller planlagte genanvendelses- og returkanaler.

Vi arbejder på øko-design af vores emballager for at optimere vægt og integrere maksimal brug af genanvendte eller biobaserede materialer for at reducere brugen af fossile brændstoffer. Vi prøver også at øge opmærksomheden om cirkulær økonomi ved at tilskynde til gode sorterings vaner.

Følg os
Emma Martiny Har Altså Styr På Det Der Ekstra Touch, Der Får Simple Retter Til At Se Indby...
4