Fransk pølse- og linsegryde
Let
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
1 gulerod
1 stilk bladselleri
1/2 løg
1 lille hvidløgsfed
1 dåse Bonduelle linser (drænet vægt 130 g)
Olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1/2 tsk. tørret timian eller 1/2 spsk. frisk timian
Salt
Peber
1-2 kvalitetspølser, fx lammepølser
1 stilk bladselleri
1/2 løg
1 lille hvidløgsfed
1 dåse Bonduelle linser (drænet vægt 130 g)
Olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1/2 tsk. tørret timian eller 1/2 spsk. frisk timian
Salt
Peber
1-2 kvalitetspølser, fx lammepølser
Ingredienser til 1 person
1 gulerod
1 stilk bladselleri
1/2 løg
1 lille hvidløgsfed
1 dåse Bonduelle linser (drænet vægt 130 g)
Olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1/2 tsk. tørret timian eller 1/2 spsk. frisk timian
Salt
Peber
1-2 kvalitetspølser, fx lammepølser
1 stilk bladselleri
1/2 løg
1 lille hvidløgsfed
1 dåse Bonduelle linser (drænet vægt 130 g)
Olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
1/2 tsk. tørret timian eller 1/2 spsk. frisk timian
Salt
Peber
1-2 kvalitetspølser, fx lammepølser
- Trin 1Hak selleri, løg og hvidløg og skær guleroden i tern.
- Trin 2Varm rigeligt olivenolie på en pande og steg pølsen, indtil den bliver brun. Sæt til siden.
- Trin 3Steg grøntsagerne i ca. 5 minutter, indtil de får lidt farve.
- Trin 4Tilsæt linser, balsamicoeddike, krydderier og pølsen og lad retten simre, indtil grøntsagerne er møre.
- Trin 5Du kan tilføje en smule vand eller rødvin.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
- SE OPSKRIFTEN
Grillet oksebøf med linser-og rødvinssmør
- SE OPSKRIFTEN
Forårssalat med grønne asparges, linser og smilende æg
- SE OPSKRIFTEN
Harira suppe med linser og kikærter
Se også:









.webp)





