Forårssalat med grønne asparges, linser og smilende æg
Let
2 personer
20 min.
Ingredienser
til 2 personer
2 æg, str. M/L
2 bundter grønne asparges
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. æblecidereddike
2 spsk. olivenolie
Salt
Ganske lidt revet hvidløg
1 dåse Bonduelle Økologiske Linser (130 g drænet vægt)
2 håndfulde skyllet babyspinat
2 bundter grønne asparges
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. æblecidereddike
2 spsk. olivenolie
Salt
Ganske lidt revet hvidløg
1 dåse Bonduelle Økologiske Linser (130 g drænet vægt)
2 håndfulde skyllet babyspinat
Ingredienser til 2 personer
2 æg, str. M/L
2 bundter grønne asparges
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. æblecidereddike
2 spsk. olivenolie
Salt
Ganske lidt revet hvidløg
1 dåse Bonduelle Økologiske Linser (130 g drænet vægt)
2 håndfulde skyllet babyspinat
2 bundter grønne asparges
1 spsk. dijonsennep
1 spsk. æblecidereddike
2 spsk. olivenolie
Salt
Ganske lidt revet hvidløg
1 dåse Bonduelle Økologiske Linser (130 g drænet vægt)
2 håndfulde skyllet babyspinat
- Trin 1Kog æggene, til de er smilende, ca. 7 minutter.
- Trin 2Bræk de træede ender af aspargesene, og kog dem i saltet vand i ca. 3 minutter, til de er møre men med bid. Hæld vandet fra aspargesene, og læg dem på et serveringsfad.
- Trin 3Rør en vinaigrette ved først at piske sennep, eddike og salt sammen, og derefter piske olie i. Smag til med ganske lidt revet hvidløg.
- Trin 4Vend linser, spinat og vinaigrette let sammen og fordel oven på de lune asparges.
- Trin 5Top salaten med kvarte smilende æg, og servér straks.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
- SE OPSKRIFTEN
Svampesalat med linser, urter og gedeost
- SE OPSKRIFTEN
Spaghetti med linse-bolognese
- SE OPSKRIFTEN
Linsehummus med rugbrødsstænger
Se også:









.webp)






