Linsehummus med rugbrødsstænger
Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
Linsehummus:
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
1 fed hvidløg
en lille håndfuld persille
1-2 spsk. olie
1 spsk. Tahini
Saften fra ½-1 citron
1 tsk. stødt spidskommen
Smages til med salt
Rugbrødsstænger:
5 skiver tørt rugbrød uden kerner
Olivenolie
Havsalt
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
1 fed hvidløg
en lille håndfuld persille
1-2 spsk. olie
1 spsk. Tahini
Saften fra ½-1 citron
1 tsk. stødt spidskommen
Smages til med salt
Rugbrødsstænger:
5 skiver tørt rugbrød uden kerner
Olivenolie
Havsalt
Ingredienser til 4 personer
Linsehummus:
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
1 fed hvidløg
en lille håndfuld persille
1-2 spsk. olie
1 spsk. Tahini
Saften fra ½-1 citron
1 tsk. stødt spidskommen
Smages til med salt
Rugbrødsstænger:
5 skiver tørt rugbrød uden kerner
Olivenolie
Havsalt
2 dåser Bonduelle linser (160 g x 2)
1 fed hvidløg
en lille håndfuld persille
1-2 spsk. olie
1 spsk. Tahini
Saften fra ½-1 citron
1 tsk. stødt spidskommen
Smages til med salt
Rugbrødsstænger:
5 skiver tørt rugbrød uden kerner
Olivenolie
Havsalt
- Trin 1Linsehummus: blend linser, persille og hvidløg fint. Smag til med tahini, citronsaft, spidskommen og salt.
- Trin 2Rugbrødsstænger: skær rugbrød i stænger og pensl med olie og drys med havsalt. Bag dem i ovnen ved 200 graders varme i ca. 15min eller til de bliver let gyldne og sprøde.
Se også: