Pinterest

Sensommersalat med grillede majs og forårsløg

Mange af salatens ingredienser er grillet – men du kan sagtens lave den, uden grill, og i stedet tilberede grøntsagerne i en ovn.
Let
2 personer
25 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 dåse Bonduelle majs mini packs (75 g)

1 bundt asparges

1 bundt forårsløg

150 g tomater

Saft fra 2 lime

3 spsk. soja

1 spsk. olivenolie

1 tsk. chilipulver

1 tsk. sukker

Salt

Neutral olie til stegning
Ingredienser til 2 personer
1 dåse Bonduelle majs mini packs (75 g)

1 bundt asparges

1 bundt forårsløg

150 g tomater

Saft fra 2 lime

3 spsk. soja

1 spsk. olivenolie

1 tsk. chilipulver

1 tsk. sukker

Salt

Neutral olie til stegning
  1. Trin 1
    Grill: Tænd grillen på høj varme. Vend hele asparges og forårsløg i olie og placer dem på grillen i et jævnt lag. Grill grøntsagerne i 4-5 minutter, og vend løbende, så de bliver grillet og let kullet på alle overflader. Tag grøntsagerne af grillen og lad dem køle af. Ovn: Forvarm en ovn til 200° på grill-indstillingen. Vend hele asparges og forårsløg i olie og placer dem på en bageplade med bagepapir. Grill i ovnen i 6-8 minutter, og vend løbende, så de bliver grillet på alle sider. Tag grøntsagerne ud af ovnen og lad dem køle af.
  2. Trin 2
    Steg majsene på en tør pande, over hård varme til de tager farve.
  3. Trin 3
    Bland limesaft, soja, olivenolie, chilipulver, sukker og salt i en skål og pisk sammen til en jævn dressing. Smag til med salt efter behov.
  4. Trin 4
    Skær afkølede asparges og forårsløg i mundrette bidder. Skær de friske tomater i halve.
  5. Trin 5
    Kombinér de snittede asparges, forårsløg og tomater til en stor skål. Tilføj de grillede, løse majs og hæld dressingen ud over. Bland vel og server lun.