Sommertærte med spinat, rødbeder, gedeost og linser
Medium
4 personer
80 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle Linser (130 g drænet vægt)
1 pakke tærtedej
200 g rødbeder, kogte
50 g babyspinat
4 æg
¼ l fløde
100 g gedeost
Salt og peber
1 pakke tærtedej
200 g rødbeder, kogte
50 g babyspinat
4 æg
¼ l fløde
100 g gedeost
Salt og peber
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle Linser (130 g drænet vægt)
1 pakke tærtedej
200 g rødbeder, kogte
50 g babyspinat
4 æg
¼ l fløde
100 g gedeost
Salt og peber
1 pakke tærtedej
200 g rødbeder, kogte
50 g babyspinat
4 æg
¼ l fløde
100 g gedeost
Salt og peber
- Trin 1Rul dejen ud på tærtens form, prik den med en gaffel og sæt den på køl.
- Trin 2Skær de kogte rødbeder i passende skiver, bland med linser og spinat og fordel det på tærten.
- Trin 3Pisk æg og fløde sammen med salt og peber, hæld det i tærten og smuldr gedeost hen over.
- Trin 4Bag i ovn ved 185 grader i 45-60 min. til den er gylden og færdigbagt, og køl af på en bagerist.
- Trin 5Servér tærten lun eller kold, eventuelt med en grøn salat.
Tip:
Retten kan også laves med bønner, kikærter, squash og friskost.
Se også: