Rig på plantebaserede proteiner og fibre - et godt alternativ til kød Giver farve, smag og bid til alle dine retter

Flotte, røde og virkelig gode. Bonduelle røde kidneybønner er nogle kraftkarle som ikke kun er flotte udenpå, men også gode indeni, da de er fulde af gode næringsstoffer - som plantebaserede proteiner og fibre. Vores røde kidneybønner er - takket være de plantebaserede proteiner - et godt og naturligt alternativ til kød. Og fordi de er på dåse, gør de det ekstra nemt i hverdagen: Åben blot dåsen og tilføj til maden. Disse faste, røde kidneybønner har en let sødlig smag og er lækre i både salater og varme retter som f.eks. chili con/sin carne og tacos.

Nettovægt: 160 g Drænet vægt: 125 g
pictogramme

Ingredienser

Iblødlagte røde kidneybønner, vand, salt, fortykningsmiddel: calciumchlorid.

Rig på fibre, Rig på protein

næringsindhold

per 100g
Energi (kJ) 486 kJ
Energi (kcal) 116 kcal
Fedt (g) <0,5 g
- heraf mættede fedtsyrer (g) <0,1 g
Kulhydrat (g) 15,2 g
- heraf sukkerarter (g) 0,5 g
Kostfibre (g) 8,5 g
Protein (g) 8,3 g
Salt (g) 0,51 g

Tilberedning

Røde kidneybønner kan spises direkte fra dåsen i både varme retter og salater. Kidneybønner er også en oplagt ingrediens i mexicanske retter som f.eks. chili con/sin carne og tacos. Røde kidneybønner er i øvrigt en god kilde til kalium og magnesium og har et højt indhold af kostfibre og vegetabilske proteiner.

Se vores opskrifter

Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
  • Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

    Ristet grønkålssalat med majs og røde kidney bønner, ristede hasselnødder og yoghurt dressing

  • Tarte flambée med røde kidneybønner og bacon

    Tarte flambée med røde kidneybønner og bacon

  • Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré

    Vegetarisk gryde med kidneybønner og majspuré

Se flere opskrifter