1. >Opskrifter
  2. >Pasta med røde kidneybønner

Pasta med røde kidneybønner

Let
2 personer
30 min.
Ingredienser
til 2 personer
60 ml olie

1 mellemstort løg, snittet fint

220 g champignon, snittet i 0,5 cm stykker

Salt

2 fed hvidløg, hakket groft

1 mini dåse Bonduelle røde bønner (75 gram)

60 ml tomatpure

1 tsk. chiliflager

300 gram pasta – gerne orecchiette eller conchiglie

50 gram parmesan, revet fint + ekstra til servering

3 spsk. smør

100 gram persille, hakket fint + ekstra til servering
Ingredienser til 2 personer
60 ml olie

1 mellemstort løg, snittet fint

220 g champignon, snittet i 0,5 cm stykker

Salt

2 fed hvidløg, hakket groft

1 mini dåse Bonduelle røde bønner (75 gram)

60 ml tomatpure

1 tsk. chiliflager

300 gram pasta – gerne orecchiette eller conchiglie

50 gram parmesan, revet fint + ekstra til servering

3 spsk. smør

100 gram persille, hakket fint + ekstra til servering
    Tilbered denne opskrift med:
  • Røde kidneybønner - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Varm olien i stor gryde over middel varme. Tilføj de hakkede løg og svampe og steg indtil svampene er dyb brune og begynder at sidde fast i bunden af gryden (ca. 12-14 min). Smag til med salt.
  2. Trin 2
    Tilføj hvidløg, tomatpasta, røde bønner og chiliflager, og steg blandingen under konstant omrøring i 2-3 minutter.
  3. Trin 3
    Tilføj 7 dl vand og bring i kog. Tilføj pasta og 1 tsk. salt til gryden. Skru ned for varmen og lad simre indtil pastaen er tilberedt (10-14 min). Rør ofte – især som væsken begynder at tykne – og tilføj evt. mere vand, hvis det begynder at tørre ud.
  4. Trin 4
    Tag gryden af varmen og rør revet parmesan, smør og persille i. Smag til med salt.
  5. Trin 5
    Servér toppet med parmesan og friskhakket persille.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende