Om Bonduelle

 

Bonduelle er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1853 af Louis Lesaffre og Louis Bonduelle. De startede med at lave alkohol, og i 1862 købte de en fabrik i Renescure i Nordfrankrig, hvor vi stadig i dag har vores største fabrik. I 1929 såede de 16 hektar ærter på den jord, som lå omkring fabrikken, og i juli samme år havde de produceret hele 90.000 dåser ærter. Det blev starten for det, der i dag er én af verdens største grøntsagsproducenter.

I 1989 oprettede man Bonduelle Nordic A/S som et selvstændigt datterselskab til Bonduelle koncernen, og i dag sidder vi 11 dedikerede medarbejdere på vores kontor i Herlev.

Familiehistorien betyder meget for os, og vi er stolte af, at vores øverste direktør er Christophe Bonduelle. I alt har 7 generationer af Bonduelle familien været involveret siden 1853.

Bonduelle Nordic tilbyder og sælger i dag grøntsager til såvel Foodservice-sektoren som detailsektoren i hele Norden. Der sælges fortrinsvis konserverede og frosne grøntsager til disse sektorer i dag. Det sker under Bonduelle-mærket, men også under kædernes egne mærker.

Billedet er taget i 1919 foran huset i Renescure, og viser André Bonduelle med sin familie.

RETAIL
Vi har etableret en særdeles god og solid platform i hele Norden med etablerede og dygtige samarbejdspartnere på alle de Nordiske markeder.

I Danmark samarbejder vi med A-Brands om salgsbearbejdningen i butikkerne. KAM-kontakten bliver varetaget fra vores hovedkontor i Herlev.

I Sverige har vi samarbejde med Movement AB i Malmø, om salgsbearbejdningen af de svenske butikker. KAM-kontakten bliver varetaget fra vores hovedkontor i Herlev.

I Norge har vi indgået en samarbejdsaftale med Jensen & Co i Oslo, som har hele ansvaret for Bonduelles aktiviteter i Norge, dog fortsat med reference til kontoret i København.

Finland bliver håndteret gennem en importør, Oy Conaxess Trade Finland AB, som har såvel KAM som salgsansvaret i Finland med reference til kontoret i København.

 

FOODSERVICE-SEKTOREN

I Danmark har vi allieret os med én af de mest professionelle og engagerede partnere, Haugen Gruppen A/S. Samarbejdet omfatter både frosne såvel som konserverede grøntsager heriblandt vores Easybag® konservespose.

I Sverige har vi haft et langvarigt og meget frugtbart samarbejde med AB Tage Lindblom i Järfalla ved Stockholm. I dag er vi sammen med dem førende på markedet for en række konserverede grøntsagsprodukter.