Hummus med kidneybønner
Let
10 min.
Ingredienser
til 1 person
HUMMUS
• 2 dåser kidneybønner a 160 g fra Bonduelle
• 2 halve soltørrede tomater + 1 spsk olie fra glasset
• 1-2 tsk balsamicoeddike eller -glace
• Saft af 1/2 citron
• 1 spsk tahin
• 1/2-1 tsk salt
TOPPING
• 1 spsk kidneybønner
• Olivenolie
• 2 tsk ristede
• 2 dåser kidneybønner a 160 g fra Bonduelle
• 2 halve soltørrede tomater + 1 spsk olie fra glasset
• 1-2 tsk balsamicoeddike eller -glace
• Saft af 1/2 citron
• 1 spsk tahin
• 1/2-1 tsk salt
TOPPING
• 1 spsk kidneybønner
• Olivenolie
• 2 tsk ristede
Ingredienser til 1 person
HUMMUS
• 2 dåser kidneybønner a 160 g fra Bonduelle
• 2 halve soltørrede tomater + 1 spsk olie fra glasset
• 1-2 tsk balsamicoeddike eller -glace
• Saft af 1/2 citron
• 1 spsk tahin
• 1/2-1 tsk salt
TOPPING
• 1 spsk kidneybønner
• Olivenolie
• 2 tsk ristede
• 2 dåser kidneybønner a 160 g fra Bonduelle
• 2 halve soltørrede tomater + 1 spsk olie fra glasset
• 1-2 tsk balsamicoeddike eller -glace
• Saft af 1/2 citron
• 1 spsk tahin
• 1/2-1 tsk salt
TOPPING
• 1 spsk kidneybønner
• Olivenolie
• 2 tsk ristede
- Trin 1Blend ingredienserne til hummusen sammen, men smag den til med balsamicoeddike/-glace og citronsaft. Bruger du balsamicoeddike, skal du måske bruge lidt mindre citronsaft, så den ikke bliver for syrlig.
- Trin 2Skyl kidneybønnerne til toppingen, dup dem tørre og anret hummusen i en skål eller i et lille fad og top med kidneybønner, olivenolie, ristede sesamfrø og frisk dild. Velbekomme!
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
- SE OPSKRIFTEN
Hummus
- SE OPSKRIFTEN
Majshummus
- SE OPSKRIFTEN
Rødkålssalat med majs og Cheddar
Tre farver, tre ingredienser... og det er det. Rødkål, majs og Cheddarost er alt det der skal til til vinterens mest farverige salat.
Se også:








.webp)






