Majshummus
Let
10 min.
Ingredienser
til 1 person
HUMMUS
• 2 dåser majs a 150 g fra Bonduelle
• 1 dåse kikærter a 150 g fra Bonduelle
• 1-2 tsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
TOPPING
• 1 dåse majs a 150 g fra Bonduelle
• Olivenolie
• 1 tsk dukkah
• 2 dåser majs a 150 g fra Bonduelle
• 1 dåse kikærter a 150 g fra Bonduelle
• 1-2 tsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
TOPPING
• 1 dåse majs a 150 g fra Bonduelle
• Olivenolie
• 1 tsk dukkah
Ingredienser til 1 person
HUMMUS
• 2 dåser majs a 150 g fra Bonduelle
• 1 dåse kikærter a 150 g fra Bonduelle
• 1-2 tsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
TOPPING
• 1 dåse majs a 150 g fra Bonduelle
• Olivenolie
• 1 tsk dukkah
• 2 dåser majs a 150 g fra Bonduelle
• 1 dåse kikærter a 150 g fra Bonduelle
• 1-2 tsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
TOPPING
• 1 dåse majs a 150 g fra Bonduelle
• Olivenolie
• 1 tsk dukkah
- Trin 1Forvarm din ovn på 220 graders varmluft. Vend majsene til toppingen i lidt olivenolie og bag dem i ovnen i 10-20 min. - men hold øje med at de ikke bliver for brændte.
- Trin 2Blend så ingredienserne til hummusen sammen og smag den til med citronsaft og salt.
- Trin 3Anret hummusen i en skål eller i et lille fad og top med de bagte majs, olivenolie og dukkah. Velbekomme!
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
- SE OPSKRIFTEN
Hummus
- SE OPSKRIFTEN
Hummus med kidneybønner
- SE OPSKRIFTEN
Rødkålssalat med majs og Cheddar
Tre farver, tre ingredienser... og det er det. Rødkål, majs og Cheddarost er alt det der skal til til vinterens mest farverige salat.
Se også:








.webp)






