Hummus
Let
10 min.
Ingredienser
til 1 person
• 2 dåser kikærter a 150 g fra Bonduelle + lagen herfra
• 1-3 spsk olivenolie
• 1-3 spsk stuetempereret vand
• 2-3 spsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
• Et par isterninger
TOPPING
• 1 spsk kikærter fra Bonduelle
• Olivenolie
• Sumak
• Friske koriander
• 1-3 spsk olivenolie
• 1-3 spsk stuetempereret vand
• 2-3 spsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
• Et par isterninger
TOPPING
• 1 spsk kikærter fra Bonduelle
• Olivenolie
• Sumak
• Friske koriander
Ingredienser til 1 person
• 2 dåser kikærter a 150 g fra Bonduelle + lagen herfra
• 1-3 spsk olivenolie
• 1-3 spsk stuetempereret vand
• 2-3 spsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
• Et par isterninger
TOPPING
• 1 spsk kikærter fra Bonduelle
• Olivenolie
• Sumak
• Friske koriander
• 1-3 spsk olivenolie
• 1-3 spsk stuetempereret vand
• 2-3 spsk lys tahin
• 1/4-1/2 tsk spidskommen
• Saft af 1-1,5 citron
• Salt
• Et par isterninger
TOPPING
• 1 spsk kikærter fra Bonduelle
• Olivenolie
• Sumak
• Friske koriander
- Trin 1Blend ingredienserne til hummusen sammen, men tilsæt olivenolie og vand lidt ad gangen for at justere konsistensen. Smag den til med tahin, citron og salt.
- Trin 2Skyl kikærterne til toppingen, dup dem tørre og anret hummusen i en skål eller i et lille fad og top med kikærter, olivenolie, sumak og frisk koriander. Velbekomme!
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
- SE OPSKRIFTEN
Hummus med kidneybønner
- SE OPSKRIFTEN
Majshummus
- SE OPSKRIFTEN
Rødkålssalat med majs og Cheddar
Tre farver, tre ingredienser... og det er det. Rødkål, majs og Cheddarost er alt det der skal til til vinterens mest farverige salat.
Se også:








.webp)






