Kartoffelsalat med ærter og karotter
Let
4 personer
10 min.
Ingredienser
til 4 personer
500 g små kogte og faste kartofler
Et lille bundt persille
Et lille bundt purløg
2 forårsløg
1 dåse Bonduelle ærter og karotter (400 g)
2 dl creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. flydende honning
Salt og peber
Et lille bundt persille
Et lille bundt purløg
2 forårsløg
1 dåse Bonduelle ærter og karotter (400 g)
2 dl creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. flydende honning
Salt og peber
Ingredienser til 4 personer
500 g små kogte og faste kartofler
Et lille bundt persille
Et lille bundt purløg
2 forårsløg
1 dåse Bonduelle ærter og karotter (400 g)
2 dl creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. flydende honning
Salt og peber
Et lille bundt persille
Et lille bundt purløg
2 forårsløg
1 dåse Bonduelle ærter og karotter (400 g)
2 dl creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. flydende honning
Salt og peber
- Trin 1Hak persille, purløg og forårsløg fint.
- Trin 2Bland creme fraiche, mayonnaise, sennep og honning sammen.
- Trin 3Vend dressingen med urterne, ærterne og karotterne.
- Trin 4Smag til med salt og peber.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
- SE OPSKRIFTEN
Majsfrittata med tomatsalat
- SE OPSKRIFTEN
Spicy pork med majs og kartofler
- SE OPSKRIFTEN
Majssuppe med svampe, ristet brød og skyr
Se også:

.webp)














