Kylling stegt med cashewnødder og majs
Let
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
125 g kyllingebryst skåret i stykker
1 spsk. vegetabilsk olie
1 lille rød peberfrugt
1 løg, ca. 50 gram
1 fed hvidløg
1 spsk. sød chilisauce
1 spsk. østerssauce
1 spsk. soja
1 ds. Bonduelle mini packs majs (drænet vægt 70 g)
Frisk koriander, hakket
30 g cashewnødder, saltet
Salt
1 spsk. vegetabilsk olie
1 lille rød peberfrugt
1 løg, ca. 50 gram
1 fed hvidløg
1 spsk. sød chilisauce
1 spsk. østerssauce
1 spsk. soja
1 ds. Bonduelle mini packs majs (drænet vægt 70 g)
Frisk koriander, hakket
30 g cashewnødder, saltet
Salt
Ingredienser til 1 person
125 g kyllingebryst skåret i stykker
1 spsk. vegetabilsk olie
1 lille rød peberfrugt
1 løg, ca. 50 gram
1 fed hvidløg
1 spsk. sød chilisauce
1 spsk. østerssauce
1 spsk. soja
1 ds. Bonduelle mini packs majs (drænet vægt 70 g)
Frisk koriander, hakket
30 g cashewnødder, saltet
Salt
1 spsk. vegetabilsk olie
1 lille rød peberfrugt
1 løg, ca. 50 gram
1 fed hvidløg
1 spsk. sød chilisauce
1 spsk. østerssauce
1 spsk. soja
1 ds. Bonduelle mini packs majs (drænet vægt 70 g)
Frisk koriander, hakket
30 g cashewnødder, saltet
Salt
- Trin 1Skær kyllingebrystet i mindre stykker. Ca. 6-8 stykker.
- Trin 2Skær den røde peberfrugt i ca. 4x4 cm stykker og snit hvidløget og løget fint.
- Trin 3Steg kødet i varm olie på en pande eller i en wok i ca. 3-4 minutter.
- Trin 4Tilsæt hvidløg, løg og rød peber og steg det godt af i ca. 4-5 minutter.
- Trin 5Tilsæt østerssauce, sød chilisauce, soja og majs og vend det godt sammen.
- Trin 6Anrettes på en tallerken og drysses med hakket koriander og knuste cashewnødder.
Se også: