Okonomiyaki
Medium
4 personer
15 min.
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 dåser Bonduelle crispy majs
1 dl vand
1 spsk. miso
4 æg
2 dl
300 g spidskål
200 g hytteost
Salt og peber
HAYDARI
4 røde snackpeberfrugter
200 g puck salatost
Lidt chiliflager
Lidt citronsaft
Et par drys sort peber
TOPPING
1 pose feldsalat
2 auberginer
2 avocadoer
2 dåser Bonduelle linser
Koriander og sesam til topping
1 dl vand
1 spsk. miso
4 æg
2 dl
300 g spidskål
200 g hytteost
Salt og peber
HAYDARI
4 røde snackpeberfrugter
200 g puck salatost
Lidt chiliflager
Lidt citronsaft
Et par drys sort peber
TOPPING
1 pose feldsalat
2 auberginer
2 avocadoer
2 dåser Bonduelle linser
Koriander og sesam til topping
Ingredienser til 4 personer
2 dåser Bonduelle crispy majs
1 dl vand
1 spsk. miso
4 æg
2 dl
300 g spidskål
200 g hytteost
Salt og peber
HAYDARI
4 røde snackpeberfrugter
200 g puck salatost
Lidt chiliflager
Lidt citronsaft
Et par drys sort peber
TOPPING
1 pose feldsalat
2 auberginer
2 avocadoer
2 dåser Bonduelle linser
Koriander og sesam til topping
1 dl vand
1 spsk. miso
4 æg
2 dl
300 g spidskål
200 g hytteost
Salt og peber
HAYDARI
4 røde snackpeberfrugter
200 g puck salatost
Lidt chiliflager
Lidt citronsaft
Et par drys sort peber
TOPPING
1 pose feldsalat
2 auberginer
2 avocadoer
2 dåser Bonduelle linser
Koriander og sesam til topping
- Trin 1Forvarm din ovn på 200 graders varmluft. (Topping og haydari) Skær auberginerne i kvarte og vend dem med olivenolie, salt og peber. Dræn linserne for væske og vend dem med olivenolie, salt og peber. Vend peberfrugterne med lidt olivenolie. Bag det hele samtidig, men hver for sig. Linserne skal bages 20 min og auberginer og peberfrugter ca. 30 min.
- Trin 2Bland vand og miso sammen, tilsæt mel og æg og rør det sammen til en flydende dej.
- Trin 3Dræn majsene for væske og skær spidskålen groft ud. Vend så majs, spidskål, hytteost, salt og peber i dejen.
- Trin 4Varm din pande op ved middelhøj varme og kom olivenolie på. Fordel et par store spsk. okonomiyaki-dej ud på panden, så okonomiyakien bliver 0.5-1 cm tyk. Læg låg på panden og efter et par minutter, kan du løsne pandekagen med en paletkniv. Lad den stege i 3-4 min, vend den* og lad den stege i yderligere 3-4 min. Fortsæt på samme måde med resten af dejen.
- Trin 5Når peberfrugterne er færdige, blender du dem med de resterende ingredienser til haydarien.
- Trin 6Anret okonomiyakien med haydari, feldsalat, bagter auberginer, avocado, sprøde bagte linser, koriander og sesamfrø. Velbekomme!
- Trin 7*Vend okonomiyakien. Når du skal vende okonomiyakien kan vi anbefale at lægge et låg eller en tallerken, der er lidt mindre end panden helt ned til okonomiyakien. Vend så pande og låg/tallerken, så den ligger på låg/tallerken, og lad den glide ned på panden igen.
Se også: