\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Tomatsalat med mini mozzarella og kikærtepesto
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Tomatsalat med mini mozzarella og kikærtepesto
udskriv opskrift
Let
4 personer
15 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 dåse
Bonduelle
kikærter (265 g drænet vægt)
4 spsk. god pesto
2 bøftomater
200 g mini mozzarella
1/4 bundt basilikum
50 g parmesan
Salt
Sort peber
Ingredienser til 4 personer
1 dåse
Bonduelle
kikærter (265 g drænet vægt)
4 spsk. god pesto
2 bøftomater
200 g mini mozzarella
1/4 bundt basilikum
50 g parmesan
Salt
Sort peber
Trin 1
Kom kikærterne i et liter-målebæger og tilsæt pesto og blend det groft sammen, smag til med salt og peber.
Trin 2
Skær bøftomaterne i skiver.
Trin 3
Hæld vandet fra mozzarellaosten og lad det dryppe godt af.
Trin 4
Vend osten med 2 spsk. kikærtepesto.
Trin 5
Kom kikærtepesto på 4 tallerkener eller et fad og byg en salat op med tomaterne og osten, drys med revet parmesan og basilikums blade.
Tip
Kan fint laves med andre former for pesto. Kan også blendes direkte i dåsen med lidt forsigtighed.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Asiatisk salat med gomadressing
Se opskriften
Bruschetta med feta-creme og sprøde kikæ...
Se opskriften
Shakshuka med kikærter
Se opskriften
Se flere opskrifter