BAGTE ÆG MED CHILIBØNNER OG QUESO FRESCO

BAGTE ÆG MED CHILIBØNNER OG QUESO FRESCO

Ingredienser

Til 4 personer

1 løg
4 fed hvidløg
200 g chorizo (hel pølse)
1 tsk. paprika
1 tsk. chilipulver
1 tsk. tørret oregano
1 dåse cherrytomater
1 dåse Bonduelle kidneybønner (265 g drænet vægt)
3-4 æg
Olie til stegning
100 g queso fresco (mexicansk friskost – kan udelades)
Friske urter til pynt, fx oregano

Fremgangsmåde

  • Pil og hak løg og hvidløg. Skær chorizo i 1 cm tykke skiver.
    Varm lidt olie på en pande og sauter først chorizoen i et par minutter.
    Kom løg og hvidløg ved og sauter videre, til løgene er klare.
    Tilsæt paprika, chilipulver, oregano, cherrytomater og chilibønner.
    Mos et par af tomaterne med grydeskeen.
  • Lad det hele simre ved svag varme i cirka 10 minutter under låg.
    Smag til med salt og peber.
  • Hvis din pande ikke kan gå i ovnen, så overfør indholdet til et ovnfast
    fad af passende størrelse. Lav et par fordybninger i saucen og slå æggene ud.
    Sæt fadet i en 225 grader varm ovn i cirka 10 minutter, til æggehviderne er faste.
  • Smuldr osten over panden og pynt til sidst med friske urter.
  • Nyd eventuelt med godt brød.