1. >Opskrifter
  2. >Blomkål-og kikærtesuppe

Blomkål-og kikærtesuppe

Let
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 løg

1 æble

Olie

1 blomkålshoved

1 spsk Ras El Hanout (marokkansk blandingskrydderi)

1 dåse kokosmælk

1 dåse Bonduelle kikærter (265 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle gourmet majs (140 g)

5 dl vand

1 terning grøntsags bouillon

Salt og peber



Pynt: Friske spirer
Ingredienser til 4 personer
1 løg

1 æble

Olie

1 blomkålshoved

1 spsk Ras El Hanout (marokkansk blandingskrydderi)

1 dåse kokosmælk

1 dåse Bonduelle kikærter (265 g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle gourmet majs (140 g)

5 dl vand

1 terning grøntsags bouillon

Salt og peber



Pynt: Friske spirer
  1. Trin 1
    Skær løget og æblet i tern og skær blomkålen i buketter. Svits i olie i en gryde.
  2. Trin 2
    Tilføj de øvrige ingredienser og lad det hele simre under låg indtil blomkålen er mør, ca. 8 minutter.
  3. Trin 3
    Blend suppen og justér eventuelt med mere vand.
  4. Trin 4
    Smag til med salt og peber.
  5. Trin 5
    Servér suppen med et drys af friske spirer.
Tip
Servér gerne suppen med lidt limesaft.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende