Søg efter opskrift

Bønnesalat med 2 slags bønner, cherrytomater, majs og avocado dressing
Ingredienser
(Tilbehør til 4 personer)
1 dåse Bonduelle røde kidneybønner (250 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle majs (140 g drænet vægt)
2 dl hvedekerner
200 g grønne bønner
200 g cherrytomater, 2 slags rød og gul
Avocado-dressing
1/2 avocado
1 fed hvidløg
¼ bundt bredbladet persille
2 dl yoghurt naturel
1 spsk citronsaft
Salt
Sort peber
Fremgangsmåde
- Hak persille og hvidløg groft og blend det sammen med avocado og yoghurt. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Kog hvedekerner efter pakkens anvisning, hæld vandet derfra og køl dem ned.
- Rens de grønne bønner og kog dem i vand i ca. 1-1/2 minut, hæld vandet fra og køl dem af.
- Kom de røde kidneybønner og majs i en sigte og skyl dem i koldt vand og lad dem dryppe af.
- Halvér tomaterne og vend dem sammen med hvedekernerne, majsene bønnerne, anret dem på et fad, serveres med dressingen.