1. >Opskrifter
  2. >Minestrone

Minestrone

Let
4 personer
50 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 spsk. fint havsalt

100 g pastaskruer

1 spsk. smør

1,5 mellemstort løg

2 fed hvidløg

1 spsk. frisk rosmarin

1 tsk. frisk timian

200 g hakket græskar

2 (160 g) mellemstore, orange gulerødder, grovhakket

1 liter grøntsagsfond

150 g Bonduelle kidneybønner

30 g spinat

1 tsk. kværnet sort peber

2 spsk. friskpresset citronsaft

Rødbedeskud som pynt
Ingredienser til 4 personer
1 spsk. fint havsalt

100 g pastaskruer

1 spsk. smør

1,5 mellemstort løg

2 fed hvidløg

1 spsk. frisk rosmarin

1 tsk. frisk timian

200 g hakket græskar

2 (160 g) mellemstore, orange gulerødder, grovhakket

1 liter grøntsagsfond

150 g Bonduelle kidneybønner

30 g spinat

1 tsk. kværnet sort peber

2 spsk. friskpresset citronsaft

Rødbedeskud som pynt
  1. Trin 1
    Kog pastaen med 1 tsk. salt i henhold til instruktionerne på pakken.
  2. Trin 2
    Hak løget, og smelt smørret i en stor gryde. Tilsæt løget og 1 tsk. salt og lad løget karamellisere i 10 minutter ved mellem varme.
  3. Trin 3
    Hak hvidløg, rosmarin, græskar og gulerødder og pluk bladene af timiankvisten. Hæld det i gryden og lad det stege med i 5 minutter, indtil det dufter.
  4. Trin 4
    Tilsæt fond og bring det i kog. Skru derefter ned for varmen og lad det simre i 20 minutter.
  5. Trin 5
    Tag suppen af varmen og tilsæt Bonduelle-kidneybønnerne, spinat, peber, pasta og citronsaft. Servér suppen varm og pynt den eksempelvis med rødbedeskud.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende