EFTERÅRSMINESTRONE

EFTERÅRSMINESTRONE

Ingredienser

Til 3 – 4 personer

1 spsk. fint havsalt
100 g pastaskruer
1 spsk. smør
1,5 mellemstort løg
2 fed hvidløg
1 spsk. frisk rosmarin
1 tsk. frisk timian
200 g hakket græskar
2 (160 g) mellemstore, orange gulerødder, grovhakket
1 liter grøntsagsfond
1 pose Bonduelle økologiske kidneybønner (150 g)
30 g spinat
1 tsk. kværnet sort peber
2 spsk. friskpresset citronsaft
Rødbedeskud som pynt

Fremgangsmåde

  • Kog pastaen med 1 spsk. salt i henhold til instruktionerne på pakken.
  • Hak løget, og smelt smørret i en stor gryde. Tilsæt løget og 1 tsk.
    salt og lad løget karamellisere i 10 minutter ved mellem varme.
  • Hak hvidløg, rosmarin, græskar og gulerødder og pluk bladene af timiankvisten.
    Hæld det i gryden og lad det stege med i 5 minutter, indtil det dufter.
  • Tilsæt fond og bring det i kog.
    Skru derefter ned for varmen og lad det simre i 20 minutter.
  • Tag suppen af varmen og tilsæt kidneybønner, spinat, peber, pasta og citronsaft.
    Servér suppen varm og pynt den eksempelvis med rødbedeskud.