Fyldte peberfrugter med linser og gryn og fetaost

Fyldte peberfrugter med linser og gryn og fetaost

Ingredienser

INGREDIENSER
Til 2 personer

1 pose Bonduelle økologiske linser & gryn, 150 g
4 snackpeber
½ hvidløgsfed
30 g rucola
1 dl grøntsagsbouillon
50 g fetaost
Salt
Sort peber
Olie til stegning

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 175 grader.
  • Hak en snackpeber, løg og hvidløg fint.
  • Steg ingredienserne i olie.
  • Tilføj grovhakket rucola og grøntsagsbuillon, og lad ingredienserne koge op.
  • Tilføj Bonduelle økologiske linser og gryn sammen med halvdelen af fetaosten.
  • Smag til med salt og peber.
  • Halvér de resterende peberfrugter på langs, og fjern kernerne.
  • Læg dem i et smurt ildfast fad.
  • Kom fylden i peberfrugterne og drys dem med smuldret fetaost.
  • Bag i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter, eller indtil peberfrugterne er blevet møre.