GRYDERET MED LINSER OG SVAMPE

GRYDERET MED LINSER OG SVAMPE

Ingredienser

Til 2 personer

2 spsk. olie
2 fed hvidløg
2 skalotteløg
10 kviste timian
2 kviste rosmarin
50 gram bacon
500 g friske champignoner
500 g blandede friske svampe
1 spsk. mel
1,5 dl hvidvin
1 dl vand
1 grøntsagsbouilllonterning
2 kviste grønkål
1 dåse linser
Salt
Peber

Fremgangsmåde

  • Hak løg, hvidløg og timian fint.
  • Skær bacon i mindre stykker.
  • Skær svampene i store stykker.
  • Kom olie i en gryde. Steg bacon, løg, hvidløg, timian
    og rosmarin i 2 minutter.
    Kom svampe i gryden. Steg i 5 minutter.
  • Drys mel i gryden. Vend godt sammen.
  • Kom vand, vin og bouillon i gryden.
    Lad simre under låg i cirka 30 minutter.
  • Del grønkålen i mindre stykker. Vend kålen i gryden.
    Vend linserne i gryden.
  • Smag til med salt og peber.
  • Servér med kartoffelmos, bønnesalat og friskhakket
    persille på toppen.