1. >Opskrifter
  2. >Hakkebøffer med majs, mandler og persille

Hakkebøffer med majs, mandler og persille

Let
1 person
30 min.
Ingredienser
til 1 person
125 g hakket oksekød

20 g mandler

10 g bredbladet persille, ca. 4 kviste

1 ds. Bonduelle Det Lille Twist majs (drænet vægt 70 g)

1 spsk. vegetabilsk olie

50 g blandet grøn salat

2 spsk. cremefraiche 18%

Salt

Sort peber
Ingredienser til 1 person
125 g hakket oksekød

20 g mandler

10 g bredbladet persille, ca. 4 kviste

1 ds. Bonduelle Det Lille Twist majs (drænet vægt 70 g)

1 spsk. vegetabilsk olie

50 g blandet grøn salat

2 spsk. cremefraiche 18%

Salt

Sort peber
    Tilbered denne opskrift med:
  • Quinoa - 2 mini packs
  1. Trin 1
    Hak persillen og mandlerne groft.
  2. Trin 2
    Kom kødet i en skål og rør majs, mandler og hakket persille i kødet. Smages til med salt og sort peber.
  3. Trin 3
    Form bøffen og steg den af på panden i 1 spsk. olie i ca. 3-4 minutter på hver side.
  4. Trin 4
    Anret bøffen med blandet grøn salat og cremefraiche.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende
  • Burger med grillet kylling og cornslaw
  • Majsdeller

    Hjemmelavede frikadeller er en klassiker...men er du frisk på at give dem et lille tweak? Lav en gam...

  • Mexicanske tostadas