LInsekebab

LInsekebab

Ingredienser

Til 2 personer

1 løg
2 fed hvidløg
125 g champignoner
1 spsk. olivenolie til stegning
50 g valnødder
½ dl finvalsede havregryn
2 poser Bonduelle økologiske linser (150 g x 2)
1 lille håndfuld persille
1 lille håndfuld mynteblade
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. koriander
½ tsk. røget paprika
¼ tsk. allehånde
Salt og friskkværnet peber
Grillspyd

BAGTE GRØNTSAGER:
½ aubergine
½ squash
1 rød peberfrugt
1 spsk. olivenolie
Salt

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 175 grader. Skær aubergine, squash og peberfrugt i skiver,
    og placér dem på en bageplade med bagepapir. Vend grøntsagerne i olivenolie,
    drys med salt, og sæt bagepladen i ovnen i 35 minutter, til grøntsagerne
    er møre og gyldne.
  • Hak løgen fint, og pres hvidløgene. Rens champignonerne, og hak dem groft.
    Steg løg, hvidløg og champignoner i olivenolie på en stor pande.
    Hak valnødderne groft, og lad dem stege med, til det hele er gyldent,
    og væden fra champignonerne er fordampet.
  • Kom pandens indhold over i en skål. Kom linserne i skålen.
    Tilsæt også havregryn, finthakket persille, finthakket mynte og krydderier.
  • Kør blandingen let sammen med en stavblender, til det kan røres til en grov linsefars.
  • Form farsen rundt om grillspyd, og placér dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

Steg spyddene i ovnen i cirka 25 minutter, til de er faste og gyldne