\n
Kontakt os
FAQ
Opskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Sødt & bagværk
Produkter
Lunch bowls
Majs
Bælgfrugter
Bønner i sauce
Grønne grøntsager
Mini packs
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vores historie
Vores engagement
Konserves & innovationer
Fra marken til bordet
Nyheder
>
Opskrifter
>
Majs-muffins med røget chili og popcorn
<
Opskrifter
You must accept Youtube cookies to see this video
Accept cookies
Majs-muffins med røget chili og popcorn
udskriv opskrift
Medium
8 personer
30 min.
Ingredienser
til 8 personer
(8 -10 stk)
200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk polentamel
2-3 stk. røget chipotle chili / i lage
2 dl let mælk
2 æg
50 g smør
2 ds majs
popcorn
creme fraiche
Ingredienser til 8 personer
(8 -10 stk)
200 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk polentamel
2-3 stk. røget chipotle chili / i lage
2 dl let mælk
2 æg
50 g smør
2 ds majs
popcorn
creme fraiche
Trin 1
Bland alle de tørre ingredienser sammen.
Trin 2
Rør derefter mælk og æg deri.
Trin 3
Smelt smørret og vend det deri sammen med majsene og groft hakket chili.
Trin 4
Smør 8 muffin-forme med lidt ekstra smør og fordel fyldet i dem.
Trin 5
Bag muffin i en forvarmet ovn på 185 grader i ca. 25-30 minutter.
Trin 6
Anret muffins med popcorn og creme fraiche.
Tip: I stedet for chipotle chili, kan man fint bruge almindelig stor tørret rød chili.
Brug for mere inspiration?
Let
Medium
Svær
< 15 min.
15 - 45 min.
> 45 min.
Legende
▶
Majsfrittata med tomatsalat
Se opskriften
Majspandekager
Se opskriften
Majsdip med frisk chili
Se opskriften
Se flere opskrifter
Se også:
Saltfri majs - 2 x 150 g
Majs - 1 x 150 g
Økologiske majs - 2 x 150 g
Majs - 3 x 150 g
Majs - 2 mini packs
Økologiske majs - 300 g
Økologisk majs - 4 x 150 g
Baked beans - 400 g