Søg efter opskrift

Majs og røde kidneybønner i tacoskaller med sprød ribbenssteg og ananas-salsa
Ingredienser
2 dåser Bonduelle Majs og Røde Kidneybønner
(drænet vægt 140 g)
2 dl cremefraiche, 18%
1/4 bundtkoriander
400 g stegt ribbenssteg/kamsteg
8-12 tacoskaller
Salsa
150 g ananas
3 forårsløg
1/2 rød chili
1 lime, usprøjtet – saft og fint revet skal heraf
20 g syltede grønne jalapeños
1 spsk. væske fra jalapeños-lagen
1 spsk. flormelis
Salt og sort peber
Fremgangsmåde
- Skær ananas i små tern og snit forårsløg og chili fint.
- Riv skallen på lime, på den fine side afrive jernet og pres saften.
- Hak jalapeno fint og bland det sammen med resten af salsa ingredienserne. Smag til med salt og peber.
- Kom majs og bønner i en sigte og lad dem dryppe af for vand. Hak korianderen groft og vend det sammen med cremefraiche, majs og bønner. Smag til med salt og peber.
- Fordel majs/røde kidneybønner i taco skaller, skær kødet i små mundrette stykker og fordel dem i tacoskallerne.
- Anret taco skallerne på et fad eller i små bakker.
Serveres med ananas-salsa og drysses med lidt ekstra koriander.
TIP: Man kan skifte koriander ud med basilikum og lave den med kylling og oksekød.