1. >Opskrifter
  2. >Marokkansk salat med bønner og gryn

Marokkansk salat med bønner og gryn

Medium
2 personer
45 min.
Ingredienser
til 2 personer
1 lille hokkaidogræskar

1 spsk. olivenolie

1 tsk. stødt spidskommen

½ tsk. røget paprika

salt

1 pose Bonduelle økologiske bønner og gryn

Saft og skal af ½ usprøjet citron

100 g feta

¼ granatæble

1 håndfuld mynte
Ingredienser til 2 personer
1 lille hokkaidogræskar

1 spsk. olivenolie

1 tsk. stødt spidskommen

½ tsk. røget paprika

salt

1 pose Bonduelle økologiske bønner og gryn

Saft og skal af ½ usprøjet citron

100 g feta

¼ granatæble

1 håndfuld mynte
  1. Trin 1
    Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Trin 2
    Skyl græskarret, og fjern kernerne. Skær græskarret i tern, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Trin 3
    Vend græskartern i olivenolie, spidskommen, paprika og salt, og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre og let sprøde.
  4. Trin 4
    Vend græskartern sammen med økologiske bønner og gryn i en skål.
  5. Trin 5
    Riv citronskal over, og pres citronsaft over salaten.
  6. Trin 6
    Hak mynte groft, smuldr feta osten, og pil kernerne af granatæblet. Vend det i salaten, og servér.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende