Mug cake med sorte bønner

Mug cake med sorte bønner

Ingredienser

Til 2 portioner

1 pose Bonduelle økologiske sorte bønner (150 g)
1 æg
2 spsk. mælk
2 spsk. mel
2 spsk. kakao
1 spsk. brunt sukker
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. bagepulver
1 knivspids salt
15 g chokolade eller 2 spsk. chokoladeknapper

Fremgangsmåde

  • Smør to krus med olie eller smør.
  • Blend bønnerne fint.
  • Pisk bønnerne sammen med æg og mælk.
  • Bland mel, kakao, brunt sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen.
    Tilsæt ingredienserne til massen og rør godt sammen.
  • Rør chokoladen (eller chokoladeknapperne) i massen.
  • Fordel massen i de to krus og bag kagerne i ovnen på 175 C indtil du kan se
    at de er hævede. Du kan tjekke dem ved at bruge en træpind.
  • Vi anbefaler at servere kagerne straks, og evt. med vaniljeis.