1. >Opskrifter
  2. >Ristede peberfrugter med tex mex majs og røde kidneybønner, spejlæg og urter

Ristede peberfrugter med tex mex majs og røde kidneybønner, spejlæg og urter

Let
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
300 g grønne bønner

2 røde peberfrugter

50 g løg

2 fed hvidløg

3 spsk. olivenolie

2 ds. Bonduelle Tex Mex majs og røde kidneybønner (drænet vægt 140 g)

4-8 æg

1-2 røde chilier

1/2 bundt koriander

Salt

Sort peber
Ingredienser til 4 personer
300 g grønne bønner

2 røde peberfrugter

50 g løg

2 fed hvidløg

3 spsk. olivenolie

2 ds. Bonduelle Tex Mex majs og røde kidneybønner (drænet vægt 140 g)

4-8 æg

1-2 røde chilier

1/2 bundt koriander

Salt

Sort peber
  1. Trin 1
    Rens bønnerne og kog dem møre i vand i ca. 4-5 minutter.
  2. Trin 2
    Rens peberfrugterne og skær dem i ca. 3x3 stykker, snit løg og hvidløg fint.
  3. Trin 3
    Rist peberfrugten hårdt af på en varm pande i 2 spsk. olie i ca. 3 minutter.
  4. Trin 4
    Tilsæt majsen, røde kidneybønner og de grønne bønner og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.
  5. Trin 5
    Spejl æggene på en pande i 1 spsk. olie.
  6. Trin 6
    Anret grøntsagsblandingen på et fad sammen med spejlæggene som drysses med finthakket chili og koriander.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende