1. >Opskrifter
  2. >Sandwich med butter beans à la Toscana

Sandwich med butter beans à la Toscana

Let
4 personer
10 min.
Ingredienser
til 4 personer
1/2 rødløg

2 dåser Bonduelle butter beans (2 x 130 g)

1 tsk. dåsetun i olie

2 spsk. jomfruolivenolie

2 spsk. friskhakket persille

2 spsk. friskhakket basilikum

Saft af 1 (økologisk) citron og fintrevet citronskal

Salt

Peber

Serveres med et godt lyst brød
Ingredienser til 4 personer
1/2 rødløg

2 dåser Bonduelle butter beans (2 x 130 g)

1 tsk. dåsetun i olie

2 spsk. jomfruolivenolie

2 spsk. friskhakket persille

2 spsk. friskhakket basilikum

Saft af 1 (økologisk) citron og fintrevet citronskal

Salt

Peber

Serveres med et godt lyst brød
  1. Trin 1
    Hak rødløget fint.
  2. Trin 2
    Skyl de hvide bønner med vand, og hæld dem i en skål. Mos bønnerne groft med en gaffel.
  3. Trin 3
    Bland alle ingredienserne.
  4. Trin 4
    Smør et godt lag bønne- og tunsalat på ristede brødskiver.
Bønne- og tunsalaten kan også nydes i salater eller med grøntsagsspyd og dip.
Brug for mere inspiration?
LetMediumSvær
< 15 min.15 - 45 min.> 45 min.
Legende
  • Caldo gallego – galicisk suppe med chori...
  • Sommersalat med squash, fennikel og røde...
  • Rødkålssalat med majs og Cheddar

    Tre farver, tre ingredienser... og det er det. Rødkål, majs og Cheddarost er alt det der skal til ti...