Søg efter opskrift

Svampesalat med linser, urter og gedeost
Ingredienser
400 g svampemix
400 g persillerod
2 fed hvidløg
1 rødløg, ca. 50 g
¼ bundt oregano
2 spsk. olivenolie
1 dåse Bonduelle linser (265 g drænet vægt)
100 g gedeost, f.eks. Tebstrubgård
¼ bundt mynte
Salt
Sort peber
Fremgangsmåde
- Rens svampene og skær dem i mindre stykker.
- Rens persillerødder og skær dem på langs i tynde stænger.
- Snit rødløg, hvidløg og oregano fint.
- Steg rødder, løg og hvidløg af i olie på en varm pande til det er let brunet, vend oregano deri, og smag til med salt og peber.
- Kom det på et lille fad, hvorpå linser og ost fordeles, og drys med groft hakket mynte.
- Servér med brød og ekstra olivenolie.
Tip: Serveres som tilbehør både til fisk og kød, kan fint spises som vegetarret, kan også laves med kikærter.