Søg efter opskrift

Svampetoast med røde kidney bønner og kikærter, citron og persille
Ingredienser
4 stk portobello svampe, ca. 400 g
4 skiver toastbrød
1 dåse Bonduelle Kikærter
(265 g drænet vægt)
1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner
(250 g drænet vægt)
2 fed hvidløg
¼ bundt bredbladet persille
1 citron usprøjtet
1 spsk. olivenolie
100 g fetaost
Salt
Sort peber
Fremgangsmåde
- Kom toastbrødet i en bradepande med bagepapir. Læg svampene derpå med lamellerne opad.
- Fordel de røde kidney bønner og kikærter på svampene.
- Snit hvidløget fint, hak persille groft. Fordel det sammen med olivenolie, og krydr med salt og peber.
- Riv skallen af en citron på den fine side af rivejernet henover svampene og pres saften.
- Bræk feta i grove tern og drys det på svampene.
- Bage svampene i forvarmet ovn på 200 grader i 25 minutter, til de er gyldne og møre.
Tip: Kan også laves med andre Bonduelle bønner eller linser.