Toscansk gryde med kylling og kikærter

Toscansk gryde med kylling og kikærter

Ingredienser

2 dåser Bonduelle kikærter (drænet vægt 530 g),
4 kyllingebryst,
olivenolie,
1 lille fennikel,
2 fed hvidløg,
1 dl hvidvin eller vand,
2 dl hønsebouillon,
4 stilke rosmarin,
4 spsk rosiner,
150 g frisk spinat,
Salt og peber.

Fremgangsmåde

Så let er det:

  1. Skyl kikærter i en sigte og afdryp.
  2. Skær kyllingen i mindre stykker og svits i en gryde.
  3. Skær fennikel og hvidløg i mindre stykker og svits med kyllingen.
  4. Tilføj vin, bouillon, rosmarin og rosiner. Lad simre i 8 minutter.
  5. Kom kikærter og spinat heri og lad gryden blive gennemvarm.

Smag til med salt og peber.

Velbekomme!

Tilberedningstid: 20 min.